Bine ati venit la Pensiunea Serbeca!


Despre Noi

In Orasul Brosteni, pe strada Cotargasi, locatie cu munti semeti, cu paduri racoroase si atatea vietati salbatice, care isi duc traiulasa cum li-i harazit in desisul codrilor, se afla Pensiunea Serbeca.

Aici veti gasi linistea si confortul pe care vi-l doriti, iar in imediata apropiere puteti vizita cel doua Manastiri - Pestele (pe stil vechi) si Edenul (pe stil nou), unde veti fi intampinati de preoti si calugari deosebiti.

Cand spunem Brosteni, ne duce gandul la flacauasul Creanga si la raia capreasca, poveste scrisa de marele povestitor Ion Creanga. Alaturi de marele povestitor a mers cu pluta pe undele repezi ale raului Bistrita si Sadoveanu, care a faurit acea minunata epopee a Baltagului, povesti care ne incanta ori de cate ori le citim.

Lumea a evoluat, dar amintirile lui Ion Creanga le pastram si astazi, si va invitam sa vizitati Biserica Memoriala din lemn Ion Creang din orasul Brosteni sau sa faceti drumetii atat vara cat si iarna si sa explorati principalele puncte turistice din zona noastra: Muntii Rarau, Calimani si Ceahlau.

Principalele cai de acces sunt: DN 17B, Vatra Dornei > Piatra Neamt.